Handgrepen

Wij verdelen handgrepen van meerdere merken. Eén van deze merken is MOBELI, een duits merk dat aan de strengste TÜV norm voldoet.           


HET MOBELI SYSTEEM VAN ROTH

Het gepatenteerde systeem Mobeli door ROTH is een praktisch hulpmiddel dat zich in het dagelijks leven van gehandicapten en ouderen heeft bewezen sinds jaren. De mobiele handgrepen zijn snel en eenvoudig te installeren en net zo eenvoudig te verwijderen.  U drukt de twee zuignappen, elk 120 mm in diameter, op een vlak, niet-poreus oppervlak. Daarna drukt u de twee vacuum kleppen naar beneden en het systeem zit muurvast. Alle handgrepen zijn perfect afgewerkt en getest door TÜV Süd, ze hebben een grote kleefkracht en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes.
 
VACUUMCONTROLE
De nieuwste innovatie van MOBELI handgrepen is gewoon revolutionair. Het gaat om een wereldprimeur:  de eerste mobiele handgreep, waarbij het vacuüm staat, en daarmee de kleefkracht continu gemeten wordt. Als de rode knop volledig in de hendel gezonken is, is het vacuüm maximaal en is handvat volledig belastbaar. Als de rode knop uitsteekt boven het handvat dan moet het handvat even losgemaakt worden en opnieuw geplaatst worden. De handgrepen zijn ook geschikt voor mensen met een slecht gezichtsvermogen, omdat de rode knop gemakkelijk gevoeld kan worden als het vacuüm vermindert.

 

TELESCOPISCHE STANG
Opdat u de vacuümcirkels onafhankelijk van de stang kan monteren, werd er een lelescoop stang ontwikkeld. De stang heeft een t een standaard diameter van 35 mm, het telescopische gedeelte 24 mm.

  

SNELKOPPELING
Alle Mobeli handgrepen kunnen eenvoudig worden gemonteerd zonder gereedschap en eenvoudig worden gedemonteerd voor op reis. Net als alle metalen onderdelen van het systeem zijn ook de snelkoppelingen gemaakt van roestvrij staal.


REIZEN

MOBELI handgrepen zijn dol op reizen, ze kunnen snel en eenvoudig worden gedemonteerd, zijn licht en nemen weinig ruimte in uw bagage.


ZUIGNAPPEN
De 120 mm zuignappen zijn gemaakt van speciaal rubber, en zijngeschikt voor de meeste niet poreuze oppervlakken in douche en badkamer omgevingen.


LEVERING EN INSTALLATIE

We beseffen zeer goed dat u uw nieuwe hulpmiddel snel geleverd en geplaatst wil hebben. Daarvoor doen wij ons uiterste best. Na een offertevoorstel van ons dat door u goedgekeurd wordt, worden de producten bij u thuisbezorgd, normaal gezien binnen de week na bestelling. Bij het hulpmiddel zit een Nederlandse gebruiksaanwijzing. Wij blijven bereikbaar om op uw vragen te antwoorden.

KOOP IN VERTROUWEN

MOBELI wordt gemaakt door ROTH in Duitsland, een firma met jarenlange ervaring, prachtige producten van een prima kwaliteit. MediLifting bestaat uit een team van gemotiveerde en gespecialiseerde kinesitherapeuten, verpleegkundigen, techniekers en administratieve medewerkers.