Hulpmiddelen van ABLE2 en andere leveranciers

ABLE2 staat voor innovatie in zorg en revalidatie ! Het is een Nederlands bedrijf dat een volledige catalogus heeft van allerhande hulpmiddelen. Iedereen gebruikt hulpmiddelen; een pen om mee te schrijven, een stok om mee te lopen, een opener om potjes mee te openen, een beugel voor meer grip bij het gaan staan, een vergrootglas om te lezen. Het zijn allemaal hulpmiddelen die het leven aangenamer en makkelijker maken. De dubbele vergrijzing in Europa zorgt voor vele beperkingen. Maar ook jongere mensen krijgen steeds meer (chronische) aandoeningen cq. beperkingen. Voor mensen jong en oud, met of zonder beperking, Able2 heeft voor iedereen wat te bieden. De hulpmiddelen van Able2 zijn toegankelijk, hebben een goede kwaliteit en zijn acceptabel geprijsd.  Able2 levert uitsluitend via de vakhandel zoals MediLifting.


           DE CATALOGUS VAN ABLE2

U kan de catalogus hier online bekijken en ons de juiste referentie doorgeven van het hulpmiddel dat u zoekt. Wij bestellen het dan voor u. 


LEVERING EN INSTALLATIE

We beseffen zeer goed dat u uw nieuwe hulpmiddel snel geleverd en geplaatst wil hebben. Daarvoor doen wij ons uiterste best. Na een offertevoorstel van ons dat door u goedgekeurd wordt, worden de producten bij u thuisbezorgd, normaal gezien binnen de week na bestelling. Bij het hulpmiddel zit een Nederlandse gebruiksaanwijzing. Wij blijven bereikbaar om op uw vragen te antwoorden.


KOOP IN VERTROUWEN

ABLE2 bestaat reeds sinds 2002 en is exclusief verdeler van een grote range aan merkproducten van een hoge kwaliteit. De ondersteuning door deze leverancier is prima. MediLifting bestaat uit een team van gemotiveerde en gespecialiseerde kinesitherapeuten, verpleegkundigen, techniekers en administratieve medewerkers.