De PLS plafondliften, de nieuwste sensor-motion technologie, Nederlandse topkwaliteit aan een prima prijs.

  

           


De PLS plafondlift, een veilige keuze

Patient Lifting Solutions, afgekort PLS, is een vrij nieuwe firma die zich tot doel gesteld heeft de beste plafondlift wereldwijd te vervaardigen. Hiervoor doen ze beroep op een nieuwe technologie, de SENSOR-MOTION technologie waarmee de rijbaan van de plafondlift bediend wordt. PLS staat voor veiligheid, duurzaamheid, kwaliteit, nabijheid en een perfecte service na verkoop.

         

HET PLS SENSOR-MOTION SYSTEEM

Het PLS systeem bestaat uit een aantal aluminium profielen van hoge kwaliteit die tegen, in of aan het plafond bevestigd worden met speciale bevestigingstechnieken. De profielen kunnen recht zijn of gebogen. Waar profielen mekaar raken wordt er een connector geplaatst, een verbindingsstuk. De profielen kunnen utgebreid worden met draaipunten (turntables), wissels en connectoren die via SENSOR-MOTION reageren op de nabijheid van de motor en zo de juiste richting van de rijbaan kunnen instellen. Aan de profielen wordt de motor (hoist) bevestigd en een spreidbeugel (spreader bar) waaraan de sling bevestigd wordt waarin de persoon wordt getild en getransporteerd.


                


ENKELE VOORBEELDEN


    


  


  


DE MOTOREN

PLS biedt motoren (hoists) aan gaande van 200 kg tot 500 kg.

  

DE SPREIDBEUGELS

PLS voorziet standaard in een tweepunts beugel niet elektrisch. De tweepuntsbeugel voldoet in 90% van de situaties.
Maar je kan ook opteren voor een vierpunts beugel elektrisch of niet elektrisch.

 
 
 

DE SENSOREN

Hieronder zie je vervolgens de draaischijf (turntable), de wissel en de koppeling allemaal voorzien van SENSOR_MOTION detectoren.

 
 
 

LEVERING EN INSTALLATIE

We beseffen zeer goed dat u uw nieuwe plafondlift snel geleverd en geplaatst wil hebben. Daarvoor doen wij ons uiterste best. Na een grondige plaatsopname en de nodige metingen wordt de bouwtekening naar de fabriek PLS gestuurd. Hun ingenieurs controleren de bouwtekening en adviseren gunstig voor de productie. Aangezien de PLS profielen en motoren normaal op voorraad zijn kunnen wij binnen de 7 dagen na onze bestelling de lift ontvangen. De lift wordt dan gedeeltelijk gemonteerd zodat de montage bij u thuis zo kort mogelijk duurt. Onze gediplomeerde en ervaren techniekers komen op afspraak de lift installeren, normaal gezien binnen de twee weken na bestelling. De lift wordt gemonteerd tegen, aan of in het plafond met hypermoderne technielen. Na installatie geven wij u een demonstratie van alle mogelijkheden, de onderhoudsmogelijkheden en bieden u een servicecontract aan voor de periode die u wenst. 
 


KOOP IN VERTROUWEN

PLS heeft intussen zijn plaats verworven op de markt van plafondliften en voert wereldwijd zijn producten uit tot volle tevredenheid van alle klanten, dealers en installateurs.
MediLifting bestaat uit een team van gemotiveerde en gespecialiseerde kinesitherapeuten, verpleegkundigen, techniekers en administratieve medewerkers.