Stairclimbers van Lehner

De Oostenrijkse firma LEHNER bestaat al meer dan 25 jaar en is fabrikant van diverse liftsystemen en mobiliteitshulpmiddelen. In dit geval belichten we de STAIRCLIMBERS. Deze toestellen zijn geschikt om met je eigen rolstoel autonoom trappen te beklimmen en af te dalen. 


           DE STAIRMAX

  • Mobiele traplift te gebruiken zonder hulp van een assistent
  • Binnenshuis bruikbaar en ook geschikt voor buitentrappen
  • Goedkope oplossing als traplift voor een gewone rolstoel

FEATURES

De STAIRMAX is de enige trappenklimmer wereldwijd die het mogelijk maakt voor de rolstoel bestuurder om autonoom trappen op en af te gaan zonder de noodzaak van een assistent. 
De STAIRMAX kan draaien op trapbordessen met een minimale breedte van 1 m.
De STAIRMAX een betaalbare oplossing waar anders een traplift dient gemonteerd te worden.

De rolstoel van de gebruiker moet een kleine aanpassing krijgen aan het frame van de rolstoel. 


LEVERING EN INSTALLATIE

We beseffen zeer goed dat u uw nieuwe STAIRMAX snel geleverd en geplaatst wil hebben. Daarvoor doen wij ons uiterste best. Na een offertevoorstel van ons dat door u goedgekeurd wordt, wordt uw rolstoel aangepast en wordt de STAIRMAX bij u thuisbezorgd, normaal gezien binnen de 2 weken na bestelling. Wij voorzien een demo van alle mogelijkheden. Bij het hulpmiddel zit een Nederlandse gebruiksaanwijzing. Wij blijven bereikbaar om op uw vragen te antwoorden.


KOOP IN VERTROUWEN

LEHNER is een Oostenrijkse liften fabriek die al meer dan 25 jaar bestaat en topproducten maakt van een perfecte kwaliteit. MediLifting bestaat uit een team van gemotiveerde en gespecialiseerde kinesitherapeuten, verpleegkundigen, techniekers en administratieve medewerkers.