Totaaloplossingen 

Voor de totaaloplossingen zoals hoog/laag keukens en badkamers werken we samen met meerdere fabrikanten en verdelers. Een van die fabrikanten is MOUNTWAY die oplossingen aanbieden voor hoog/laag keukens en voor hoog/laag badkamers. Ze bieden tevens een BASIC en een DESIGNLINE aan van hun producten.


            HOOG/LAAG BADKAMERS
MOUNTWAY biedt een aantal systemen aan voor hoog/laag badkamers. Te beginnen met een BASIC LINE: 


Maar ook een DESIGN LINE:

 


HOOG/LAAG KEUKENS

MOUNTWAY biedt keukensystemen aan voor hoog/laag keukens met voldoende mogelijkheden voor uw keukenaanpassing:


Zoals u ziet worden de systemen zelf mooi weggewerkt: 


LEVERING EN INSTALLATIE

We beseffen zeer goed dat u uw nieuwe totaaloplossing snel geleverd en geplaatst wil hebben. Daarvoor doen wij ons uiterste best. Na een plaatsopname krijgt u een offertevoorstel van ons dat door u goedgekeurd wordt. Daarna worden de bouwtekeningen naar MOUNTWAY gestuurd waar ze hun goedkeuring krijgen. Daarna wordt uw oplossing gebouwd. Wij plaatsen deze totaaloplossing normaal gezien binnen de 4 - 8 weken na goedkeuring door de fabrikant, op afspraak. Wij demonstreren de oplossing en voorzien de nodige handleidingen. Wij blijven beschikbaar om op al uw vragen te antwoorden.

KOOP IN VERTROUWEN

MOUNTWAY is een groot Brits bedrijf met een jarenlange ervaring. Ze maken innovatieve producten en leveren hoogtechnologische oplossingen voor uw probleem. MediLifting bestaat uit een team van gemotiveerde en gespecialiseerde kinesitherapeuten, verpleegkundigen, techniekers en administratieve medewerkers.