De PLATINUM trapliften , meer dan 20 jaar ervaring, volledig handgemaakt in de UK

logo platinum     

 

 

           

Traplift HORIZON  de beste traplift voor rechte trappen

KEUZE

Indien uw trap een rechte lijn maakt van bodem tot top, zonder tussenplatform en zonder hoeken, dan heeft u de HORIZON nodig. De HORIZON wordt gemonteerd op een slanke rail, bestaat in meerdere kleuren en komt met een keuze tussen een standaard en een ERGO stoel. Als het een rechte traplift moet zijn met de beste kwaliteit aan de beste prijs dan heeft u een HORIZON nodig.

MODELLEN

De HORIZON traplift bestaat in twee modellen – HORIZON STANDARD en HORIZON PLUS.
De HORIZON STANDARD kan moeiteloos een gewicht aan tot 120kg (19 stone), bezit een slank profiel en alle essentiele technologieën om u een veilige en comfortabele rit te bezorgen. Een manueel draaimechanisme laat u toe de stoel zonder moeite te draaien aan de top van de trap bij het einde van uw rit. 

STOELEN

Het HORIZON PLUS model komt met een ERGO stoel en een maximaal gewicht van 140 kg. Als opties kan u met de PLUS een gemotoriseerde draaistoel combineren indien u moeite heeft om dat manueel te doen.

OPTIE GEMOTORISEERD SCHARNIER

De HORIZON rail kan als optie uitgerust worden met een automatisch scharnier waardoor u het onderste gedeelte van de rail automatisch naar boven kan laten klappen. Dit kan handig zijn als aan de onderzijde van de trap een deur moet kunnen gesloten worden.

OPTIE BUITENHUIS

Alle HORIZON modellen kunnen buitenhuis gebruikt worden, hiervoor kan de HORIZON uitgerust worden met een OUTDOOR KIT, wat de traplift weerbestendig maakt.

LEVERING EN INSTALLATIE

We beseffen zeer goed dat u uw nieuwe traplift snel geleverd en geplaatst wil hebben. Daarvoor doen wij ons uiterste best. Na een grondige plaatsopname en de nodige metingen wordt de bouwtekening naar de fabriek PLATINUM gestuurd. Hun ingenieurs controleren de bouwtekening en adviseren gunstig voor de productie. Aangezien de HORIZON normaal op voorraad is kunnen wij binnen de 7 dagen na onze bestelling de lift ontvangen. De lift wordt dan gedeeltelijk gemonteerd zodat de montage bij u thuis zo kort mogelijk duurt. Onze gediplomeerde en ervaren techniekers komen op afspraak de lift installeren, normaal gezien binnen de twee weken na bestelling. De lift wordt gemonteerd op de treden met meerdere schroeven per ankerpunt (dus niet aan of in de muur). Na installatie geven wij u een demonstratie van alle mogelijkheden, de onderhoudsmogelijkheden en bieden u een servicecontract aan voor de periode die u wenst.
 

 

KOOP IN VERTROUWEN

PLATINUM is lid van de British Healthcare Trades Association, een organisatie die garant staat voor hoge kwaliteit en een perfecte klanten dienstverlening. MediLifting bestaat uit een team van gemotiveerde en gespecialiseerde kinesitherapeuten, verpleegkundigen, techniekers en administratieve medewerkers.

Traplift CURVE de beste traplift voor trappen met bocht (en)

Indien uw trap 1 of meerdere bochten neemt, een spiraaltrap is, of er zijn tussenplatformen of andere obstakels te overwinnen dan heeft u een CURVE nodig. De CURVE staat voor comfort, veiligheid en betrouwbaarheid. Tevens gaat u genieten van de ERGO stoel die u nog meer comfort schenkt. De CURVE is uw beste en bestekope keuze voor een kwaliteitsvolle traplift met bochten.

DE PERFECTE OPLOSSING VOOR U EN UW WONING

Woningen bestaan in veel vormen en afmetingen, dat is waarom de PLATINUM CURVE traplift op maat gemaakt wordt voor uw trap en traphal. Maar, ook mensen komen in verschillende afmetingen, de STANDARD CURVE heeft een limiet van 120 kg, de CURVE HD kan tot 160kg aan als het frame ook als HD frame wordt uitgevoerd. 

DE ERGO STANDARD,  DE ERGO SPACE SEAT EN DE ERGO PLUS STOELEN

De ERGO STANDARD stoel heeft een rechte rug. De ERGO SPACE stoel is bedoeld voor CURVE trapliften in een smalle traphal. Met een gekromde ERGO SPACE stoel staat de rug niet 110 mm van de muur zoals bij de ERGO STANDARD maar slechts 50 mm van de muur. Wat ook betekent dat knieën en voeten ook 60 mm korter bij de muur komen en de doorgang een stuk breder wordt.  

Hieonder zie je een ERGO SPACE stoel

De speciaal ontworpen ERGO PLUS PAD beschikt over een afgeronde rand. Hierdoor kunnen de bovenbenen van de gebruiker gemakkelijker plaats nemen en in rust blijven op de voetplaat. Met de ERGO PLUS PAD kan je nog eens 25 mm besparen. 

 

LEVERING EN INSTALLATIE

We beseffen zeer goed dat u uw nieuwe traplift snel geleverd en geplaatst wil hebben. Daarvoor doen wij ons uiterste best. Na een grondige plaatsopname en de nodige metingen wordt de bouwtekening naar de fabriek PLATINUM gestuurd. Hun ingenieurs controleren de bouwtekening en adviseren gunstig voor de productie. De CURVE heeft een productietijd van 1 tot 3 weken. De lift wordt dan gedeeltelijk gemonteerd zodat de montage bij u thuis zo kort mogelijk duurt. Onze gediplomeerde en ervaren techniekers komen op afspraak de lift installeren, normaal gezien binnen de twee weken na bestelling. De lift wordt gemonteerd met kolommen op de treden met meerdere schroeven per ankerpunt (dus niet aan of in de muur). Na installatie geven wij u een demonstratie van alle mogelijkheden, de onderhoudsmogelijkheden en bieden u een servicecontract aan voor de periode die u wenst.

KOOP IN VERTROUWEN

PLATINUM is lid van de British Healthcare Trades Association, een organisatie die garant staat voor hoge kwaliteit en een perfecte klanten dienstverlening. MediLifting bestaat uit een team van gemotiveerde en gespecialiseerde kinesitherapeuten, verpleegkundigen, techniekers en administratieve medewerkers.